< Till bloggens startsida

Blev utmanad

1. Lista tre av dina favoritband
Tokio Hotel, Avenged Sevenfold och Train

2. Vad var det senaste du unnade dig och varför?
En riktig gó kväll med massor av godis. För att det är så jävla gott! haha!

3. Du skriver en bok - vad blir titeln?
Vi andas i takt under täcket.

4. Om du hade möjligheten att gå tillbaka i tiden och göra om en dag i ditt liv, vilken dag skulle det vara och vad skulle du göra annorlunda?
Det här är så svårt! Jag skulle vilja uppleva 5 Mars 2010 igen, njuta av den kvällen en gång till och verkligen suga åt mig varende liten sekund! Men mest för att det var en så underbar dag ♥
5. Du är peppad, glad och livet är på topp. Vilken låt lyssnar du på?
Train - Drive By

6. Vinter resten av ditt liv eller aldrig mer få prata engelska?
Herregud, aldrig mer få prata engelska, lätt! Vintern klarar jag inte mer än några veckor i taget. Det är därför jag är så deppig på vinterhalvåret, usch!

7. Favoritveckodag och varför?
Lördag! Då är det både ledigt och oftast något kul planerat för kvällen!

8. Har du någon tvångstanke? Berätta.
Har inte alla det, mer eller mindre? När jag är ute och springer så tänker jag att ifall jag inte hinner förbi personen framför mig innan låten är slut dör jag. Eller om jag springer vid en väg, så ifall jag inte hinner förbi nästa lyktstople innan en bil passerar mig kommer jag aldrig få mina drömmar uppfyllda.

9. Senast pinsamma saken du gjorde?
Jag brukar inte skämmas så mycket, men mina vänner tyckter det är lite pinsamt att jag trillar överallt. Lever lite i mina egna tankar i bland och har inte koll på fötterna. Tur att det inte är så långt till marken i alla fall, fick jag höra häromdagen. Kanske är sant!
10. Har du en konstig egenskap, ifall ja, vad?
Ja det har jag säkert, men jag vet inte vilken? Jag pratar gärna med mig själv, ifall det räknas som egenskap vet jag dock inte.

11. Tre grejer du tycker om med dig själv?
Att jag är social, glad och mina ögon.

jjustdance!


Äntligen fredag igen! Skolveckan har varit helt okej. Idag ska jag ut med Olivia, som jag verkligen träffar allt för sällan. Och ikväll ska jag dansa! Är så partysugen! Ska bli riktigt roligt. Ha en grym fredag änglabarn! ♥


Och skyll inte på mig.

Låt oss ramla runt på gatorna och göra misstag, fatta dåliga beslut.
Låt oss ångra oss och låt oss sedan skratta åt livet och njuta.


Lauren Conrad


Lauren Conrad har alltid varit en inspirationskälla för mig. Hon är så fruktansvärt sockersöt (med perfekta kroppen!) och har en så enkel, classy och chic klädstil! Jag satt som klistrad framför MTV när jag var mindre och följde The Hills, mest för att just hon var med.


The cutest thing




Det säger något

I'm looking for passion, not ugly men old enough to be my father. If it's not Johnny Depp.


Hej! I fredags åt vi ostbricka med jordgubbar. Idag har jag tränat yoga, varit på Marsstrand och promenerat med mina farbröder och ätit ute på resturang! Det kom fram en sliskig fyrtioplusare och flirtade med mig (!?), riktigt awkward, eftersom jag var där med familjen. Nu blir det en chillkväll med en film och en välförjänt kopp te! :) Puss!


Uggla

Want so bad. Accesorize

Kollar på den här varje gång jag går förbi. Och alltid är det när jag inte har ekonomin alls som jag hittar alla tusentals godbitar. Gud skrattar mig rakt i ansiktet nu. Eller hur? Damn.


What's making you hot.

 

Wants just nu. Speciellt de orange/lila.

Just nu är det fullt upp, tränar, pluggar och har gäster. Min farbror och hans sambo är här i en vecka och hälsar på. Träffar dem väldigt sällan så det är roligt! Blir så motiverad på framtiden när han berättar om de vackra platserna han har där nere i spanien! Idag fyllde pappa år så det var middag och supergod chokladtårta! Har prov imorgon och ska plugga lite till innan jag sover nu - imorgon ska jag upp vid sex och börja med en joggingrunda! Fabulous!


Färgglada väskor

Accesorize/ Nelly/Modekungen/Marc for Marc Jacobs

Så fort jag får pengar nästa gång ska jag införskaffa mig en färglad väska! 
Ett vårmåste, nästa vecka ska det dessutom bli nitton grader varmt ute! Lovely!

Turn me on, turn me on


Hej änglabarn! ♥ Igårkväll var jag med Linnéa, vi lagade jättegod mat, åt mörk choklad med mintsmak och drack kaffe till skräckfilm. Såg på hela skräckserien "Mannen under trappan" och den är värre än alla skräckfilmer jag någonsin sett. Den är liksom svensk så det blir mer nära och den är jätteobehaglig verkligen! Helt störd. Jag är så glad att jag inte har trappor i lägenheten. Imorse gjorde vi scones och fruktsallad till frukost. Sedan har jag hunnit springa, yoga och chillat till peppmusik. Ikväll blir det utekväll med Linnéa och några till! Going to be awesome! Tschüß!

 


Irgendwo was bleibt

So viele gedänken, und Wörter nicht beendet.


Jag har sprungit, duchat, ätit lunch,lyssnat slut på mina timmar på spotify, haft Zimmeralbumet på repeat hela morgonen. Nu ska jag snart åka till mami och sova över där till imorgon! :)


Måla allt med färger i en vind



Morgoninspiration!

A plum a day

Keep the doctors away. Det syftade på mig hela tiden, visst gjorde det? ;)

Idag har jag tränat! Sedan träffade jag Linnéa, drack kaffe på Starbucks i regnet, frägade håret lila (cambilderna gör inte färgen rättvisa, den är mycket mer lila) och tittade på film. Tog en promenad när solen kom fram igen och nu ska jag hänga lite på tumblr och sen göra en god kopp te och titta på en film. Tschüβ! ♥


Änglalika människa

Samuel Larsen


Wir Kinder vom Bahnhof Zoo

Filmen är från 1981, baserad på en verklig händelse. Tycker verkligen ni borde se den, allihopa.

Den utspelar sig på sjuttiotalet i Berlin och handlar om trettonåriga Christiane. F som via en kompis och klubben "Sound", det mest hippa stället i Europa, träffar Detlef. Hon blir hejdlöst förälskad i honom och gör allt för att passa in i hans umgängeskretsar. Hon börjar ta tabletter och röka på, steg för steg dras hon djupare ner i ett heroinmissbruk som leder till prositution för att kunna finansiera sitt dagliga intag. Hon hamnar i en daglig kamp med drogerna och undvikandet av abstinenesen, men samtidigt med drömmen om att kunna leva ett drogfritt liv igen.


Ich bin da wenn du willst

Hej igen, nu är jag hemma efter en fyratimmars tåg/bussresa. Sov mestadelen av vägen i någon konstig sitttpostition så har ont i hela nacken. Mina dagar i Växjö var underbara som vanligt. Har kollat massor av film och ätit glass med fina systra mi, träffat min saknade Biiird (bilderna snodde jag från hennes blogg) på fika, gått promenad, lagat mat, solat och haft det riktigt mysigt och roligt! Dagarna har gått alldeles för snabbt och det är olagligt långt mellan oss! Olagligt. Nu ska jag sova, puss.


Vart jag mig i världen vänder

Hej, blä, vill bara lägga mig ner i sängen och somna om! Och redan har jag legat kvar i sängen lite för länge, som vanligt! Igårkväll var kul! Jag släppte loss mina djuriska vibbar på dansgolvet och tjoade till allt från Den svenska björnstammen till Spice girls och Håkan Hellström. Nu måste försöka fixa mig så jag inte ser ut som ett troll i huvudet. Och kanske få i mig lite frukost. En kaffe är i alla fall välbehövligt! Tåget går vid nio! Hörs ♥

To the end of time

Bild: I somars 

Hej! Idag var jag uppe tidigt, har redan varit i skolan och haft två avslutande lektioner. Nu är det bannemig äntligen ledigt igen. Jag sitter redo i sängen och väntar på att min Ipod ska få tillräckligt mycket batteri för att jag ska hinna två varv runt tjärnen! Haha, under tiden kollar jag på make up tutorials inför kvällens utgång! Igår träffade jag Linnéa för en promenad i slottskogen, vi tittade på sälarna och drömde oss bort i tiden! Imorgon går jag upp tidigt och sätter mig på första tåget mot Växjö, stannar där över helgen och spenderar underbara dagar med sissy, Johanna! Puss! ♥

Borta med vinden

Hej.Det har varit stormiga dagar på Schillerska det senaste. Stormiga, tragiska och sogliga. Vi har haft ett par dödsfall. Det har påverkat skolan riktigt rejält. Sörjande elever och lärare överallt i korridorerna. Jag kände ingen av personerna själv men det är så sorgligt och bedrövande ändå. Minnesstunder på skolan hålls titt som tätt och vi flaggar på halvstång för att hedra deras minnen. Det var alldeles för tidigt för Gabriel, han var bara sjutton år. Idag ägnar jag en tanke till de bortgångna och deras anhöriga, hoppas Schillerska gjorde er tillvaro vacker och hoppas ni får vila i frid, i ett eget paradis. ♥

 


Inspo!

Härliga och sommriga inspirationsbilder, hittade på tumblr.  :)

Godmorgon!

Hej, älskar bilden, så snygg. Igårkväll träffade jag Olivia, vi drog på en spontanbio och såg "Tinker, Tailor, Soldier, Spy". Filmen var rätt bra (Mitt ögongodis under hela filmen var snyggingen Benedict Cumberbatch! Att bara lyssna på hans röst får mig att bli till en liten vattenpöl!) och kvällen var mysig! :) Idag har jag börjat morgonen med en hallonsmootie och nu kör jag gärnet i tvättstugan! Ska passa på att städa mitt rum medan tvätten torkar och sedan blir det träning! Work it baby! I eftermiddag åker jag till farmor och farfar med familjen! Puss!


RSS 2.0