< Till bloggens startsida

Carpe that fucking Diem 
Weinachtsmarkt am Alexanderplatz ♥


Vi har hunnit festa, shoppa, se film, vara bakis, färga håret, bytt piercingsmycke, träffat Mario & Luigi, dansat röven av oss och ramlat några gator fram. :) Snö och höstlöv. Julafton firades med god mat, promenader, alkohol och mysiga presenter. Veckan som gått har varit fylld av skratt. Hoppas ni hade en bra jul! Imorgon skriker vi in det nya året här i Berlin. Och jag hörde igår att alla ojämna år ska vara bättre än de jämna, vi hoppas på det! ;)

Puss och gott nytt år från Berlin! ♥ 
 

Mexicoplatz
Hej! Häromdagen hängde vi på störtfina Mexicoplatz! Ikväll blir det glöggkväll som inköpts på IKEA. Annars närmar sig julen med stormsteg, snön är visserligen borta men jag kan knappt vänta till självaste julafton. Då är Josephine här i Berlin med mig. Yay! Imorse fick jag dessutom en supersöt lite chokladtomte av Karin och Björn i tidig julklapp som jag tänkt mumsa på om kvällarna, världens sötaste medbewohnare! ♥ Haus der Wannsee-Konferenz

Hej. Ifall ni undrar vad som hänt på Berlins gator det senaste, så har vi börjat utforska Berlins alla bakgrunder. En fantastisk stad för detta! Därmed har vi skapat en fantastisk bakgrundsblogg som ni alla borde kolla in :) Ikväll peppar vi hemmafest här i snövädret! 

Annars jobbar jag, fryser i snövädret, dricker otroliga mängder te, försöker bygga upp julkänslorna osv.  Idag har vi åkt på en rejäl foto-runda till bakgrundsbloggen och varit på Museum i Wannsee, vi besökte Haus der Wannsee-Konferenz, för er ovetande, där de skrev på papprerna om den slutgiltiga lösningen. Mycket intressant. Men en liten obehagkänsla fick vi ändå. 

Make it last forever

 
Hej ♥ De senaste dagarna har jag varit ute och druckit goda drinkar, gott vin och träffat på mycket trevliga människor på otroligt sköna ställen. Den första snön har hunnit falla här i Berlin, den har dock knappast lagt sig ännu. Det är dock bitande kallt om kinderna och händerna känns som isbitar ibland! I helgen var vi på svenska kyrkans julmarknad och kollade in den svenska julen och allt det där som vi saknar lite grann. Glöggen, Marabouchokladen, Kanelbullarna osv. Vi fick oss en fika, en nybakad varm kanelbulle och en kopp varm choklad i kylan. Vi har hängt på Mauerpark och jag har inhandlat de första julklapparna för i år. :)

För övrigt har jag skaffat mig instagram, kommer kunna uppdatera där och på twitter betydligt mycket mer än på bloggen då det är lite mer lätt-tillgängligt. FÖLJ MIG.  

Hörs snart igen, ha det bra där hemma i snökaoset! 

RSS 2.0