< Till bloggens startsida

Are you scared of the weeping angels?



Igår var vi i Potsdam, jag och Britta. Vi besökte San Soucie och hela slottsparken där runtomkring. Och sen gick vi in i Orangeriet. Det var jättefint, fast jag tyckte statyerna vad tuffast av alla! Trots att det regnade sjukt mycket av och till. Idag är det en chilldag och jag ska strax dra ut och springa! Hejdå!

Sweet Jesus, carry me


Gårdagens/ H&M & Top Shop

There are days, when you feel so small


Todays facelook/ Jag har inte ens varit här länge men ibland vill jag bara gråta av hemlängtan. Ibland gör jag det med. Jag saknar kaffe! De har ingen kaffekokare här, vilket gör mig till ett känslomässigt vrak och en zombie varje morgon! Jag saknar att slippa koncentera mig hela tiden för att förstå vad de säger och mest saknar jag att faktiskt kunna språket. Jag tappar ord hela tiden och gramatiken, varför pluggade jag inte mer på den i gymnasiet för? Jag klistrar på ett leénde och gör mitt bästa, för det är ju ändå kul. 

Idag ska vi göra massa viktigheter, tror jag, fixa mig ett bankkonto och lite sådant! Pöss!

The child within



Idag har jag och Cecilie lekt i trädgården, solat och målat med markkritor hela dagen! Vi hittade en liten söt nyckelpiga också!

Blommigt på balkongen

Chillar på balkongen, såhär ser det ut där, asfint! Idag är det dessutom strålande väder, närmare 30 grader varmt ute! Så jävla gött! Fast Cornelius och Cecilie (mina jättesöta värdbarn) tycker bättre om regn. Jag fattar ingenting! Haha! Det är ju soligt det ska vara på sommaren(!) Hur har ni det i Sverige? Har sommaren kommit till er också? Pöss!




Viva La Espana #2

På min biiirds begäran kommer här lite fler bilder från min Spanienresa jag gjorde i Juni! 
Längtar redan tillbaka till havet, åh!

Marknad, där hade de svenskt godis, yum!
Här hängde det tusentals lås för evig kärlek i hela trappan. ♥
In your shadow I can shine.

Update


Hej! Tyskland är verkligen fantastiskt, och åh vad jag älskar Tyska - fast ibland förstår jag inte ett ord av vad de säger. Framförallt barnen pratar så fort att jag ibland inte hänger med alls och visst är det tröttsamt att hela tiden koncentrera sig på varje ord! Är ständigt trött osv. Men det är roligt! Det lär ju ta ett tag innan jag kommer in i det hela så att säga, med rutiner och sånt. Barnen är dock jättesöta! Vid frukosten imorse sa de att de tyckte om mig. "Fast jag tycker om henne mer än dig!" "Nä, jag!" Så söta, jag dör! Denna veckan och nästa har vi mycket småsaker att fixa (nytt mobilnummer osv.) så det lär inte bli asmycket bilder och så. (Sen vill jag inte vara värsta paparazzi som börjar fotografera dem det första jag gör, haha!) Jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan! Än så länge har jag överlevt men jag saknar såklart mina girls därhemma! Elin skaffa skype! Puss! ♥

Deutschland!

Hej! Snabb update, jag är i Tyskland nu! Allt är jättebra än så länge! Barnen är hur söta som helst! Hihi. Hörs! ♥

Fika



En sista Espresso House fika igår, med bästa Aida! Blåsigt men mysigt :)

MAC #2



Satin Lipstick/ Rouge á Lévres

Honey, much sweeter than wine




Igårkväll var jag ute och tog ettt glas med Sälis, hennes boyfriend (och Jocke, haha!) Askul var det!

Blommiga Shorts - Monsoon


Köpte dessa för någon vecka sedan, så nu vill jag ha värme så att de kan användas också!

Zara Basic



Denna köpte jag idag! Har börjat älska grått, och den här är både bekväm och sitter asbra! Helt perfekt!

Chokladmouse



Det bjöds på chokladmouse med kaffesmak och hallondekor hemma. Jag kunde inte motså! Så gott var det!

Don't lose your breath now



Idag träffade jag Sälis i Göteborg för lunch och kaffe från Da Matteo. Fyndade även en tröja från Zara. (Gud, vad jag älskar all rea överallt!) Tack för dagen, det var supermysigt! ♥

Vit skjorta - Bik Bok

Köpte även denna skjortan på rean häromdagen! Precis den jag kollat på till halvapriset, härligt!


Just open your jaded eyes


Nu drar jag till optikern! Linser here I come!

Snow/ Januari


Isadora


623 Doll Pink & 716 Beach Khaki/ En liten födelsedagspresent från en vän! Tack! ♥

Havreplättar



Gjorde Havreplättar till brunch idag efter en joggingrunda! De var supergoda så jag måste dela med mig av det fantastiska receptet. Ca: 15 plättar. Mixa 4 dl havregryn till ett "mjöl". Tillsätt 2 tsk bakpulver, 1 krm kardemumma, 1 krm kanel och ½ krm salt. Mosa 3 bananer i en skål och tillsätt 3 ägg och 3 msk olja. Blanda sedan ner havregrynsblandingen i skålen med bananerna och rör snabbt ihop till en smet. Låt stå ca: 10 minuter. Sedan är det bara steka plättarna! Servera med valfria frukter efter säsong. (Jag valde att lägga till lite keso också)!

Tips #1: Stek i olja och använd "hela" havregryn för både laktos- och glutenfria plättar!
Tips#2: Tillsätt lite honung i receptet för en sötare smak.
Tips#3: Använd olivolja för en lite "matigare" smak.

Monki basic



Fyndade denna igår på Monki!


Time flies when you're having fun




Igår var jag i Göteborg och träffade Axel, vi lunchade och satt i timmar och bara tjötade! Så blir det när gamla klassisar sedan högstadiet inte setts på länge! Lite shopping blev det också! Sjukt nöjd! Tack för dagen!

The streets are making me feel alive



Jag har hängt en del i Göteborg i helgen. Igår var jag på bio med lillbrorsan. Vi såg Avengers, jättebra! Och idag har jag träffat två saknade Flodaflickor och gossipat lite över en fika. Och strosat lite i affärer! Ses snart igen girls!

 


RSS 2.0