< Till bloggens startsida

Sp3b


Idag var jag sista dagen i skolan innan studenten! Hetlt galet!!!  Vi har målat flakdukarna och chillat. Sedan gick jag en sväng med Aida på stan, tog en kaffe och hade det gött i solen! Nu ska jag till mamma och äta middag, lillebrorsan fyller 17 och det firas såklart! Puss!


Rosa mördarklackar

Have2have.se / Häromdagen beställde jag dessa läckerbitarna, ska ha dem på mig på studentfesten! De passar perfekt till klänningen, after all. Riktiga partyklackar och jag peppar bara studenten ännu mer nu!


Morgonrutiner

 

Guten Morgen! Jag dricker mitt morgonkaffe! Har precis ätit lite frukost, turkisk yoghurt med hallon. Nu ska jag strax dra mig till gymmet och träna, sedan ska jag göra lite ärenden på stan och ta en sväng förbi skolan och lämna in lite böcker. I eftermiddag träffar jag Aida och My i slottskogen och chillar, åker rullskridskor! Askul! Tschüβ! ♥


COCOA COCONUT

Marabou premium cocoa coconut/ Asgod! Har njutit i solen idag med, lunchat med mamma och läst. Ikväll är jag ensam hemma och jag chillar med tjejfilm, choklad och kaffe. Idag är det för övrigt exakt en vecka kvar till studenten! SICK!  Puss!


23 Maj 2012



Hej! Har inte haft smink på en vecka, jag lever utan det nu. Solen förstör det ändå och jag vill ha tusen solfräknar överalt i ansiktet. Komsi bara, komsiii! Förrsten har jag klippt av mig mitt sockervaddsliknande hår och färgat det i en mörkbrun färg. Igår chillade jag vid havet, döskönt! Och idag ska jag till stan och handla presenter och gotta mig i solen :) Puss!


Den ologiska ångesten

Den där ologiska ångesten som uppstod tidgare när jag insåg att det är lite drygt en vecka kvar till jag tar studenten, och att jag faktiskt ska slungas ut från min lilla bubbla av invand trygghet snart. Det är så mycket som ska fixas innan dess, och ikväll var det studentfestskor. Jag har lyckats köpa världens finaste, blommiga klänning, som har alla färger i sig, men inte ett enda par skor som matchar. (Notera: enligt mig) När ångesten blir så stor att jag sitter i sex timmar för att välja mellan tre par skor som ingen av dem är perfekt. De jag verkligen vill ha finns inte i min storlek och då suger livet ganska hårt. Eller vad säger ni? När den där ångesten gör uttryck i att tårarna börjar rinna och frustrationen blir så stor att jag överväger att inte gå på festen alls, kasta klänningen i soptunnan och strunta i allt ihop. När alla som försöker prata vett med mig får en snäsig kommentar tillbaka eller får liknelser som denna slängda i ansiktet: "Jag kommer se ut som när Bill Kaulitz bestämde sig för att ha glödlampor i håret, alla kommer märka det och undra vad fan som hände där." (För att färgen på skon inte var i rätt rosa färg) Det är då jag börjar undra vad jag egentligen lärde mig på ulandskunskapen under det gångna året? Har inte Roffes föreläsningar om fattigdom världen över fastnat alls? Svältande barn? MEN JAG DÅ? MINA SKOR DÅ? Är inte det viktigt alls?! 

Nej Hanna. Det är inte alls viktigt i jämförelse och nu borde jag verkligen ta ner mig själv på jorden igen. Det är skor, inte jordens undergång. Det är vilka skor, inte en fråga om att äga skor överhuvudtaget. Skäms på mig själv och den ilandsunge jag är. Det är oförklarligt och ologiskt, allting just nu.

Gamla bilder och lite av det senaste,



Hej! De senaste dagarna har varit finfina! :) Sconeskväll med Elin, massor av tid spenderad hos mamma, träning och god mat. Lever livet och struntar i att blogga överhuvudtaget ungefär. Har inte riktigt lust i det fina vädret och den nykomna värmen. Just nu åskar det, det är ju mindre kul. Hoppas på fint väder imorgon, för då är jag ledig! Tschüss!

 


If I die tomorrow




Det enda jag lyssnar på just nu. ♥ 
Så fantastisk!!!!

Äntligen!


Jag är klar, färdig. Det är äntligen slut! Skickade precis in min sista uppsats i gymnasietidens historia! Och imorgon gör jag mitt sista lilla prov i tyska och sedan är jag klar. Sedan har jag två veckor av allmänt chill och gött häng i skolan kvar. Sedan är det over, done, finito! De känns helt ofattbart! Ingen mer pluggångest! Wow! Bara studenten kvar, sedan kastas jag ut från min lilla schillerskabubbla, ut i verkligheten och om två månader, till Tyskland! Hihi!


Tom Kaulitz

Jag älskar verkligen Toms dreads.
Hela han är så, asdgefdfdgh just nu!


Goodbye, into the light!

Idag var det avslutning på Desperate Housewives, det var jättespännande, roligt, sorgligt och fint omvartannat. Men det var bra och det var ett bra avslut! Även om jag kommer sakna det! En av de bästa serierna! Och jag ska defenitivt köpa boxen när den kommer ut, hihi. ♥

It's all for nothing, nothing at all.

Hej. Mitt humör har synkat vädret, det är stormigt och regnigt. Idag träffade jag Olivia på sushi, hon är en solstråle som kan får mig att må så bra! Annars tar jag ut min ilska på gymmet. Ikväll ska jag till mamma och ha en riktigt go myskväll! :) Puss!


I could be your center of attention

But I believe my chances are slim.


P e r f e k t.


Keiner weiss wie's dir geht.

Keiner da der dich versteht.



Strange, in your perfekt world.




Kaffe överallt

 

 

Spillde precis ut favoritkoppen med kaffe i hela sängen och över hela mig. Mitt glada humör försvann på två sekunder. Har varit hemma idag, gått i pjamas och skrotat, tränat och pluggat. I eftermiddag träffar jag min Alien på stan! Puss!


Searching for you, babe


Klänning Zara /
Var inne på Mango igår och kikade efter de där fabulösa klänningarna, provade några men eftersom favoriterna inte fanns i butiken så köpte jag ingen där. Istället kikade jag in på Zara och hittade den här färgglada härligheten. Tänk den, med ett par mörkblå eller rosa höga klackar! Den hänger i garderoben med prislappen på. Jag ska suga på den ett tag så får vi se om jag behåller den :) Vad tycker ni? Puss! ♥


On the edge



Det här är jag just nu./ Idag är jag så fruktansvärt grinig och lättirriterad. Så vi hörs imorgon istället!


Just nu: Hänger på tumblr

Insobilder #Ge mig sommar/ Godnattkyssar!

If heaven was a place on earth



Klänningar från Mango/ Jag måste verkligen kika in där i veckan och köpa någon av de här guldklimparna! Idag har jag umgåss med Linnéa och vi har bara tagit det lugnt, ätit hallonpaj och kollat på Desperate Housewives. Mysigt! Annars har jag varit hos mormor i helgen och så. :) Puss!


Fånga dagen och lev i nuet.



Tränat, solat solarium, druckit litervis med vatten, varit på en onödig lektion, solat ännu mer utomhus, hängt på gräsmattan med sköna brudar, bränt mig, fått färg! Städat och dansat runt till radiomusiken som spelar samma låtar hela tiden, druckit kaffe  och nu ut och njuta av vädret lite till! Tschüß!


You'll forever be my hero and my everything.

Bobby dog i ett avsnitt för ett tag sedan. Grät floder då! 
Varför blir jag alltid så fäst vid karaktärerna!?


Hej! Haft en härlig vårdag, gick i shorts till skolan, hade prov som förvirrade mig. Filosofi! Satt lutad mot husväggen och blev solbränd på rasten. Efter skolan köpte jag en tischa från Gina, är fortfarande lite osäker på den men den är färgglad och fin så tror jag behåller den :) Gjorde Yoga när jag kom hem och nu ska jag se på Supernatural! Imorgon har jag sovmorgon! Schön, schön!!! ♥

It's beautiful



Har haft en underbar dag i solen! Fått solfräknar nu! Ätit lunch med en gammal klasskompis från högstadiet, kikat i affärer och ätit glass. Bara njutit, solen gör mig så glad! :) Nu ska jag till gymmet! Puss!


RSS 2.0