< Till bloggens startsida

Just having it in your hand makes you look fab

 
Hej. Spenderade min söndag på Berlin Weinmesse 2013, med Andréa. Smakade otroligt goda viner och konverterade mig själv till rödvin. Lärde mig en jävla massa också, och kände mig sådär rikt sofistikerad när vi beblandade oss med pensionärer och vindrickande dudes. Jag gillar ju vin, men egentligen föredrar jag det där glaset i handen på en märklig bar med indiemusik och mina svarta kängor på fötterna. Jag är ju lite av en trasdocka i den aspekten. Detta var dock en riktigt rolig upplevelse! 

Och så dansade vi på trottoaren

 
Igår spenderade jag kvällen med Andréa, vi drack vitt vin och lagade god middag hemma hos mig, tjötade på balkongen, drog dåliga skämt och gick sedan Berlins gator ner. Vi tog kvällen som den kom, lät vindarna föra oss fram och hade det allmänt asgött. ;) 

Imorse hade jag ett "hatar-livet" moment, när jag yrvaken och trött vinglade in i köket vid åttatiden för att göra frukost och kaffe. Öppnar kylskåpet, är för kort för att nå yoghurten. Sådant innan första kaffekoppen är som att världen pekar finger åt mig. 155 cm är tydligen inte långt nog för världen.

Ikväll har jag kollat tv, myst framför Deutschland sucht den Superstar. Nu ska jag se någon film, blir en hemmakväll ikväll, efter nio timmars jobb är jag slutkörd! Imorgon är det söndag, och dagen är fullsmäckad med planer - 1. Att sova ut. 

Puss!

All good times we had together

 
Mina fina vägg som jag dekorerade igår med bilder jag fick på posten av Josephine ♥
 
 

 
 
Weil, ich verliebt bin.

14 Februari

Hej. Imorse vaknade jag halv tio, utan rosor vid sängkanten. Jag gick upp, gjorde mig en stark kopp kaffe som jag drack ur den blommiga favoritmuggen. Sedan fick jag i mig en skål yoghurt med äpple och kanel framför ett gammalt avsnitt Vänner. En bra morgon. Jag tog cykeln till jobbet, glömde vantarna och frös händerna av mig men kom fram levande, och i tid trots otaliga trafikljus överallt. Tre timmar på jobbet gick snabbt förbi. Cyklade hem, fixade en god lunch till mig själv och snart vänner, ska jag dra iväg och träna. Ikväll vet jag inte vad som händer, filmkväll med rumskamraterna som är hemma? Ta en bärs med någon av svenskarna? Vi får se vad som händer. Är oavsett ledig imorgon så jag ska njuta av kvällen till hundra. Ha en riktigt ego-dag. Med enda tanken i huvudet, att överleva allt komersiellt kärlekstrams - jag har ju inte ens ett tjugotal katter att spendera dagen med. Haha, skämt åsido så lider jag inte speciellt mycket över det. Förra året spenderade jag dagen med vänner, åt alla hjärtans frukost på favoritcafét i Haga och spenderade kvällen med att dansa till Shorline. Det var en bra dag, och jag planerar att denna ska bli minst lika bra ;) 

Stora Berlinkramar till er på alla hjärtans dag ♥
 
 
Förra året. 

Sensate från Berlin:

 
#Egobilder i vardagen #White Russian #Mycket jobb. 
 

Hur kan det va snöflingor i April?

 
Det snöar för fullt ute. Och idag var jag på gymmet första gången sedan jag lämnade sverige. Kändes så bra. Ikväll blir det häng med Sofia :) 

Och mina tankar har gått i cirklar

Jag brukade citera Evert Taube, jag brukade gå bredvid dig.

 
Haft en bra helg. ♥ Har ni? Nu ska jag snart göra kikärtsröra till middag. Är fö. ledig imorgon. :)
Och just det, My kommer hit i Mars. Är aspepp! Nu kan du få mig så lätt

 
 
♥ 
Ja, om du vill ha mig.

RSS 2.0