< Till bloggens startsida

Little things

 
Lite mer bilder från de underbara veckorna när Josephine var här. På den understa bilden är vi med Ben Wuyts, en brittisk musiker som vi hittade spelande på Hackescher Markt. Hans röst är helt fantastiskt så jag tycker verkligen ni borde lyssna på hans låtar! Är helt såld. 

Under de senaste veckorna har jag hunnit jobba, hänga med soft folk, flytta in i ett kollektiv (vilket är asnajs, ska försöka få upp lite bilder på mitt nya kryp-in i dagarna med) och fått ett nytt skrivjobb, är jag officellt journalist nu? haha, inte riktigt kanske men jag jobbar numera deltid som skribent också. High score! Vad händer i Sverige? 

Puss! 

En sån man aldrig vill ta av sig

 
En outfitbild från en utekväll med J. Jag tror det här är det enda jag kommer ha på mig den närmaste månaden, jag är helt kär i det. Ska aldrig ha andra kläder på mig mer. Okej, mina Dr.Martens också för jag kommer aldrig palla gå i högklackat jämt. Men bortsett från det, såhär känner ni igen mig på stan. Haha. 

Wenn du nicht bei mir bist, dann bin ich alleine.

 
Herregud, tiden har gått så snabbt de senaste veckorna. Josephine har varit här. Julen försvann och därmed också snön. Nyårsafton fylldes av alkohol och dans, och vi spendarade tolvslaget vid ett knökat Brandenburger Tor med miljoner andra turister och tyskar. Där sköts raketerna hejvilt i folkmängden, vi tog ton, sjöng och duckade för raketpinnarna. Efter det har vi druckit allt för många goda drinkar, (bokstavligt talat trillat fram sent om nätterna i de höga klackarna), flippat ut över alla översnygga posters på tvillingarna som dekorerar staden med sin sexighet, spontanköpt en skiva av en snygg britt som stod med sin gitarr på Hackeschermarkt och sjöng rakt in i våra hjärtan. Sett på massor av film, gått promenader, shoppat, hängt på Starbucks och skrattat tills vi kiknat. Det var med tårar i ögonen som jag lämnade henne på flygplatsen tidigt imorse. Distansvänskap är det värsta som finns. :( 

Förutom att det kommer kännas otroligt tomt nu när Josephine åkt mår jag helt okej. Jag håller på att för andra gången leta efter ett nytt boende här i Berlin, (denna gång förhoppningsvis med internet) eftersom både Karin och Björn återvänder till Sverige redan nästa vecka. Idag sitter jag och myser i min Tokio Hotel hoodie medan regnet öser ner utanför fönstret, senare idag ska jag bara gossa hemma under täcket för att ikväll bege mig iväg på middag hos ett par bekanta här nere. Resterande dagar i veckan jobbar jag. Ha det bra tills vi hörs igen. Puss! ♥

Guten Rutsch in neuen Jahr!


 
Vi firade det med dans ända in i morgontimmarna! ;) 

RSS 2.0