< Till bloggens startsida

Viel zu viel liebe, an der Musik



Ghetto Gospel - Tupac ♥


Cardmon Tea



Åt precis denna supermegagoda frukosten efter en 8 km joggingrunda. Ja, sov rätt länge idag för ovanlighetens skull. Asgött! Vill förresten rekomendera kardemumma te, fruktansvärt gott!


Sköldpadda



Armband köpt i Spanien/ ♥

It makes feel alive



Väska från Mango/ Köpte denna sjukt fina väskan innan spanienresan! Älskar den!


Viva La Espana

En nittonårspresent! Havsutsikt, 35 grader varmt, i en lägenhet hos min farbror och hans sambo, medelhavet, stränder, soliga dagar, olivodlingar, apelsinträd, god resturangmat, glass, höga berg och djupa dalar, bougainvillea, vin, spanskt kaffe, tapas, sena kvällar, gamla trånga gränder! Behöver jag säga mer!? Tack papsi ♥






Update

Hej, jag har haft fullt upp i två veckor! Det har hänt massor, berättar snart om den senaste tiden! Puss!

JUST NU:

Hänger på Folkuniversitetet och skrivet Cambridgeprov hela dagen! 
Håll alla tummar för mig!

13 Juni 2012



Godmorgon! Jag hade rätt igår JAG KAN KNAPPT RÖRA MIG, jävlar vilken träningsvärk jag har i hela kroppen! Idag ska jag tvätta, kanske inte roligaste sättet att tillbringa en onsdag på men det är välbehövligt! I eftermiddag ska jag träffa mami en sväng på stan, och då ska jag även införskaffa mig en ny väska, jag har kikat på den länge nog nu! Puss! ♥

En heldag på havet



Hej! Idag har jag och pappa varit ute på havet hela dagen! Vi satte i tidigt imorse och har paddlat runt i Göteborgs södra skärgård, hoppat på klippor i kaffepauserna och njutit av havsdoften! Jag är alldeles skör i kroppen och heeelt slut! Det var verkligen jobbigt och jag lär ha träningsvärk imorgon (ännu mer än jag redan har efter ett Kim Kardashian lår/rump-pass igår, omg) men det var verkligen värt det och jätteroligt! En helt grym dag! Nu varvar jag ner med en kopp te och lite Sherlock! Puss!


Garderob-måstet!



Vit kavaj, H&M/ Denna fina köpte jag idag! Älskar den SÅ mycket!


MAC



MAC - Studio fix fluid/Founation


Alien to love, need your love



Ich bin an deiner Seite Alien, Ich liebe dich! ♥ / Hej! Idag har jag först ätit världens godaste frukostbuffé på Le petit Café i Haga med Linnéa! Asgott verkligen, är helt kär i deras müsli, och jag brukar inte ens gilla müsli! Sedan har vi strosat på stan i regnet och kollat i alla affärer. Jag har införskaffat mig lite materiell lycka. Sedan fikade vi en gång till på Condeco där vi gossipade några timmar! Så mysigt! (KOMMER SAKNA DIG, MEIN GOTT!!!) Pöss!


Sovmorgon/Träning/Tanning/


Kim Kardashian in June 2012 issue of Esquire Magazine Latin America/
Godmorgon! Jag tog en rejäl sovmorgon imorse, låg kvar i sängen och halvdrömde i två timmar. Så himla skönt! Jag har precis ätit lite god frukost och druckit en kopp kaffe! Nu ska jag försöka vakna till lite med lite abs workout! (Kim Kardashian Abs Body Sculpt) och sedan ska jag dra mig iväg och skaffa en liten fake-bränna! Det känns ju som det är den enda solkyssta hud jag lär få i detta dysta juniväder (!?) Senare ska jag träffa vänner! Pöss!


Botaniska Trädgården


Igår var jag med pappa i Botaniska Trädgården och promenerade/fotade! Sjukt fint! Sedan lunchade vi uppe i vattentornet och hade världens utsikt över hela stan, fantastiskt!


Idag har jag...




Smygtitt på mitt rum/ Jag tog en sovmorgon imorse, vaknade vid tio och satte i mig lite god frukost. Eftersom det ösregnade ute har jag sedan dess varit igång med storstädning av mitt rum, från innersta vrå till varenda damråtta under sängen. Passade på att rensa bland mitt smink och tvätta mina sminkborstar också. Impulsmöblerade om och slängde en hel massa gamla papper och grejer. (Förstår inte varför jag sparar på sånt strunt? Förr eller senare åker det ju i soporna ändå!) Nu känns det i alla fall riktigt fräsht och gött här inne! Skönt! Nu ska jag dra ut mitt ass på en joggingrunda! Ikväll kör jag på ett riktigt hemmaspa med Project X som underhållning! Tschüß Leute!

Caupture the moments










Elin, Mr. Smith, My, Lucas & Austen/ Igår promenerade jag ner till picknickfestivalen på Apslätten, fullt av folk så det gick knappt sätta ner fötterna. Musiken hörde vi inte, eller brydde vi oss inte så mycket om. Härligt häng med góa vänner och jordgubbar gjorde kvällen ändå. Åh, så sköj var det! :) Puss!


There's no turning back.

Två till från dagen vi aldrig glömmer!


Celebrate it loud!



Igår var jag hemma hos min Alien som tog studenten! Det firades såklart med god mat, tårta, kaffe, släkt och vänner. Och även om det var knappt en vecka sedan det var jag som tog studenten så känns det nästan som en hel evighet sedan! Och jag skulle göra om det om jag fick, så kul var det! Så, grattis igen Alien och hoppas du hade en riktigt hård natt! ;)


Let's stay and wait for the morning


Hejsan! Idag vaknade jag tidigt hemma hos mamma, vi drog ut på en joggingrunda för att sedan komma hem och duka upp en god frukost, med smoothie (en riktig sockerfri vitaminkick!), ägg och knäckebröd med keso och paprikaringar. Supergott verkligen! Sedan grejade vi lite inför Tyskland och så myste jag med sötiskatten lite innan jag begav mig hemåt :) I eftermiddag drar jag en sväng till apslätten för picknickfestival! Puss!


Der Mond ist unser Spiegelbild


Leopard skjorta från H&M/ Sjal från Assecorize/ Halsband från Glitter/ Dessa snygga inköp gjorde jag igår! Det och lite basic pärlörhängen. Är sjukt nöjd, det enda jag fortfarande inte hittat någon som passar är en vit spetsklänning, letade runt i hela stan! Men antingen är de jättedyra, fula eller finns inte i min storlek. (Eller så finns inte min storlek!? De borde ha den, S, XS, Midget...)

Hands up and touch the sky


Hej! Idag har jag hängt på stan med Aida och urgulliga Texas! Vi har shoppat i flera timmar (visar mina inköp imorgon), blivit utsatta för världens regnskur och ätit sushi! Sedan har vi chillat hemma hos Aida, kollat på Sherlock och ätit vindruvor. Jättemysig dag! Nu ska jag avrunda med en kopp te och lite vänner. Tschüß!


Söndagsfrulle med Ida och Aida

Hängde som sagt med Ida och Aida. Sov hos Ida igår, spelade pratmakarna - världens roligaste spel! Åt gott godis, såg på film och somnde i soffan. När jag vaknade imorse kände jag kaffedoften och möttes av ett dukat frukostbord. Fina Ida hade fixat värsta söndagsfrullen, mums! :) ♥


Stickat



Only 90 kronor/ Köpte den här stickade tröjan i Alingsås idag när jag, Ida och Aida gick på stan :) sjukt snygg och passar perfekt till lite kyligare sommarkvällar!


Time is changing

Axcent of scandinavia/ Fick den här fantastiskt snygga klockan av min bror i studentpresent. Världens bästa!


Det går inte göra sig av med stämpeln


- Stämpeln från Schillerska som satt sig på själen. ♥

Studenen 2012/
Igår var SÅ FANTSTISKT KUL. Champangefrukost, jordgubbar, fina tal av lärarna jag kommer sakna och massor av kramar. Jag fick stipendie! Onödig aulatid, spända skrik. Dans och spring, konfettibobmer, tårar, släkt & vänner som mötte upp mig och kamerablixtar överallt - kände mig som en kändis, haha. Flakåk, skrik, jag vrålsjöng till allt möjligt. En fantastisk mottagning med supergod mat och jättegrymma presenter! Och alla underbara som uppvaktade mig. Hem och vila en timma och byta om, för att sedan dra ut igen och dricka drinkar, dansa, röka onödigt många cigaretter. Älska livet, kyssa himlen, förundras över måsar och deras ben, dansat i konfetti - suttit bland konfettin på den tomma skolgården i soluppgången och ätit  chokladmuffins. Gått med en filt om axlarna genom stan på väg hem imorse. Och säkerligen glömt nämna minst hälften av allt. Det går inte beskriva. Det var en av de bästa dagarna i mitt liv. ♥


RSS 2.0