< Till bloggens startsida

Serienörden jag ändå är

Jag kollar otoligt mycket på serier, sträckkollar gärna serier och följer en hel hög! Jag tycker det är perfekt avslappning efte en jobbig skoldag eller bara skönt söndagsgöra. Dock måste jag erkänna att det tar över nätterna ibland, för jag blir sådär otroligt fast i dem alla. Men eftersom jag inte riktigt har en läsperiod just nu är serier helt perfekt! Så Leute, nu listar jag favoritera!
  • Supernatural - Snygga hunkarna Sam och Dean Winchester är hunters, de åker land och rike runt för att jaga demoner osv. Storyn trappas upp efter hand och det blir riktigt spännande! Dock är de senare säsongerna som pågår nu ganska överskattade, och som många serier spårar det ur. Men gillar demoner, spöken, vampyrer osv så är detta serien för dig! Det är dessutom riktigt gó musik! 

  • Desperate Housewives - Dramaserie som kretsar kring de fyra hemmafruarna och deras liv på Wisteria Lane. Här händer det alltid något! Mord varvas med otrohet och chockerande nyheter om de man trodde att man kände! Man bara fastnar för den. Och dessutom är Ben i senaste säsongen så galet snygg! 

  • The L-word - En gayserie som handlar om ett gäng lesbiska tjejer,  deras kärleksliv, vänskapsliv, karriärer och vardag. Riktigt underhållande och här har ni läckerbiten Shane att dreggla lite efter, hennes attityd och härliga personlighet ger serien en extra kryddning! 

  • Sherlock - Den välbekanta Sherlock Holmes (Spelas av Benedict Cumberbatch!!! ♥) och hans kära Watson löser brott nu i modern tid! Sjukt spännande, sjukt bra och helt otrolig serie! Varje avsnitt är en och en halv timma långa men det är så bra att tiden flyger iväg! 

  • Once upon a time - Alla sagofigurer du kan tänka dig, har pga. den elaka drottningens förbannelse hamnat i en värld där inga lyckliga slut finns. De minns inte vilka de tidigare varit. Emma är den enda personen som med hjälp av pojken Henry, som är den enda som förstått innebörden av det hela, kan rädda hela staden och dess invånare från förbannelsen! Precis börjat kolla på den, aaaaaaasbra! 

  • Pretty Little Liars - Fyra vänner och deras hemligheter hotas att avslöjas av den mystiska A, personen bakom bokstaven gör allt för att splittra de fyra och skapa oreda kring det olösta fallet av deras mördade vän Alison. Mycket underhållande och ganska spännande, from time to time! 

  • The Big Bang Theory - ASKUL ♥ Ett gäng nördar och deras liv står i fokus, Sheldon gör hela serien underbar och även om han är helt störd och hans personlighet är riktigt irriterande så vill jag gifta mig med honom. Synd att Jim Parsons är gay, så jävla synd! Undehållning på tjugo minuter i veckan, perfekt!

  • F.R.I.E.N.D.S - Det finns inget som går upp mot ett avsnitt vänner när som helst under en dag, har sett alla avsnitt tusentals gånger och de är fortfarande lika roliga. Följ de fem vännerna i tjugofemårsåldern och deras liv i New York och låt dem bli dina egna vänner. Jag har kommit att älska varenda en av dem och reltatear för jämnan livet med händelser ur vänner! 

  • Prison Break - En oskyldig man hamnar i fängelse på grund av en politisk konspiration. Han döms till döden och hans enda hopp är hans bror. Brorsan bestämmer sig för att få sig själv in på samma fängelse med syftet att bryta sig ut tillsammans med sin bror. Helt galet spännande och asbra! Alla säsonger finns dessutom redan ute, så det är bara sträckkolla nätterna långa! Yay! Och just saying, en tatuerad Wentworth Miller är inte att leka med, yum ;)

 


Du wirst für mich immer heilig sein.

Hejhej! Bird-Alien-Jasse som skriver här. Eftersom Hanna-Kampfkatze är i Tyskland och har det trevligt medans jag sitter hemma och håller på att dör av uttråkighet så tänkte jag gästblogga! Hanna tog ju den bästa idén med att skriva om vårat första möte på min blogg när jag befann mig i Spanien så jag ska inte upprepa den historian. Tänkte berätta lite om henne och våran relation som aliens. Första gången vi träffades var i Göteborg på en Tokio Hotel konsert, något klickade på direkten och vi har hållit ihop sen den dagen. Hon är en sån person som alltid ställer upp för dig, som alltid lyssnar och hon är en väldigt glad person med många viljor. Hon dränks av plugg (enligt mig) men vad gör det henne? Hon är en liten kämpe. Hon är den personen som jag har mitt skype rekord med, slog  det på julafton 2010, herregud vi måste verkligen haft tråkigt då hahah.


Hon skriver galet bra texter, fina och trovärdiga, hon ska bli författare, skribent eller helt enkelt något med text enligt mig. En fråga jag har ställt mig många gånger är varför jag går en linjen som kan ta mig till journalistdrömmarna. Det är ju hon som ska bli det?! Aja nog om detta..

Min lilla Kampfkatze betyder så otroligt mycket för mig, att bara kolla på henne ger en inspiration till 1000 saker, tänk då hur det är att prata med henne? ;)  Även fast vi inte pratar varje dag eller träffas på månader så känns det ändå som om vi inte har varit ifrån varandra mer än några timmar när vi väl träffas. Allt känns så naturligt med henne runt omkring sig. Fast vi har flera mil ifrån varandra så vet vi ändå att den andra personen finns där vad det än gäller.


Tror jag ska avsluta mitt inlägg här innan jag babblar på med 100 andra saker. Rörigt inlägg? Javisst, är ganska proffsig på att göra såna. Okej jag ser nu att man kommer till reklamsidor om man länkar. Länkarna fungerar om ni väntar en stund efter ni har klickat på dem.

Pusspuss / Bird (Jasmine)

 

 

En förväntansfull och glad Hanna i väntan på Tokio Hotel konserten den 5 Mars 2010.

 

 

Hanna&Jag, januari 2011 i Växjö

 

 

Hanna&Jag, höstlovet 2011 i Kosta


Vårdrömmar


Klänning - Topshop, Kavaj - H&M - Glasögon - H&M Skor - Nelly Väska - Evermind

Ps. Nu sitter jag nere i München och är sådär viktig, iklädd kavaj och håller tal om Europas ekonomiska framtid!

En aprilnatt!

April 2011


Achtung, fertig, los und lauf!

Hej, helgen har varit chill. Fint vårväder, promenader med hundarna osv. Träffade Linnea på lunch idag i stan, jättemysigt! Jag har för övrigt fått värsta dillen på att missmatcha rött och rosa, asfint! :) Nu är Tokio Hoel i ögtalarna och jag både städar och packar inför imorgon. Ganska nervig just nu faktiskt, men det ska bli nice! ♥
Tschüβ!

Lite nostalgi i pluggyran

Vi slutade nian, tyckte vi var så stora.Men ack än idag, känner jag mig så liten jämfört med världen.


Grauer Alltag



Bilder: Tumblr

Den här veckan har varit fylld av ångest, mental-breakdowns och plugg. Nu är det äntligen fredag! Jag började dagen med lite poweryoga och meditation och nu ska jag snart dra mig till skolan! Helgen spenderar jag hos mamma, där jag ska förbereda mig för München och få bort en del ångestfyllda uppgifter.

Peppar nästa vecka och veckan därpå, då jag befinner mig i älskade Tyskland ♥

Zeig mir deine Pflaume


Hahahaha! ♥
En sommarkväll med min favorit Alien innan en galen utekväll!


Och jag önskar du bodde närmare.

Citadel- Write this down ♥
(låten har stått på repeat hela dagen)


Jag saknar att äta thaimat med dig. Jag saknar att se film efter film. Jag saknar att promenera till affären för att köpa glass. Jag saknar promenader runt sjön. Jag saknar biobesöken. Jag saknar att skrika till skräckfilm. Jag saknar att gå upp extra tidigt för att äta frukost för att sedan gå och lägga oss igen. Jag saknar tågresorna till dig. Jag saknar din lägenhet och din familj. Jag saknar Bambi. Jag saknar lukten av ditt hem, som också är mitt hem. Jag saknar provrumsbilder. Jag saknar att springa runt på liseberg. Jag saknar att ha ont i magen av skratt. Jag saknar att ligga och drömma om kvällarna med dig. Jag saknar våra "hatar-världen." kvällar. Jag saknar att kunna prata om allt. Jag saknar dig.

 


Cupcakes och spillda kaffekoppar

En dag i veckan bakade jag cupcakes med Josephine! Och drack kaffe.Fick henne att smaka, "uääk!" var hennes reaktion, haha. Hon spillde ut min kopp två gånger under den dagen, först i sängen och sedan över hela köksbänken. Klantarsel! Cupcakesen blev fina och det lilla kaffet jag hann dricka var gott! Det var mysigt!
Tschüβ ♥

Music to drown by, now I'm in first class

I fredags träffade jag min favorit Alien och åt sushi! Det är så gott och så snyggt! Sedan åkte vi hem för att göra egen, nyttig glass med annanas till och gråta till titanic. Jag har alltid hatat den filmen, men jag såg ut som en zebra i ansiktet efteråt. Så vacker! Igår gjorde vi havrescones till frukost när vi vaknade och det var jättgott! Hihi! ♥


Alla hjärtans frukost

I tisdags åt jag frukost med fina Josephine på favoritstället i Haga!
En riktigt mysig förmiddag! På kvällen blev det alla hjärtans fest med härligt folk!

Pink

 

Färgade  precis håret rosa, I like it!
Slänger in pjamas-osminkad-look bilden för att visa! ;)


En våffelkväll i snövädret

Hos Elin i fredags, mums!


Gemütlich!

Det är kallt och snöigt ute. Och jag är trött efter att ha städat, gått långpromenad och pluggat. Nu spenderar  jag kvällen med levande ljus, mina två män, Ben n' Jerry och filmen Running Scared! Soft!

Edit: Jag är helt förälskad. Linnea har tjatat på mig forever att jag ska se den här filmen och nu har jag äntligen gjort det och, wow, det är en av de bästa filmerna jag någonsin sett! Så fruktansvärt bra! Och Paul Walker är dessutom, to die for. Fattar inte att jag väntat så länge med att se den. Scheiβbra!!! Har förresten blivit helt besatt av actionfilmer på senaste! asffhdfejldgegkfhgfkf. SÅ BRA <3333 !!!!


Tusen mörka år utan tid

God morgon sunshines! :) Jag sitter här med en kopp svart kaffe (Åh herregud vad gott det är!) efter frukosten och läser ett gammalt exemplar av SOLO. Jag har fått tillbaka min motivation och kraft att kämpa mot mitt mål igen och kanske beror det på att det äntligen är lov. Trots att jag har mycket att göra så kan jag sova ut på morgonen och inte stressa iväg till ofullständiga och onödiga lektioner. Idag ska jag bara ta hand om mig själv, städa mitt rum, rensa garderoben, träna och skriva en uppsats i religionen. 

Förresten har jag bestämt mig för att sluta röka. (I alla fall minska på det radikalt!) Då jag drömde att jag dog i lungcancer inatt. Nu börjar jag leva mitt hälsosamma liv.

Bild: tumblr


Don't sacrifice your future

For a momentary pleasure.
Together we can make it,






TOPSHOP UNIQUE SS12 COLLECTION

 

Här är ett urval ur kollektionen, och jag måste erkänna att jag är helt såld på klänningen, och tröjan! 


Du bist nicht alleine.

Varför bor jag i Sverige? Jag frågar mig det varje jävla vinter. Ett vitt täckte, fyra kuddar, gosedjur jag egentligen är för gammal för, nerdragen persienn och fönstret fullt av halvdruckna temuggar. På golvet ligger böckerna slängda, i hörnet den halvskrivna uppsatsen och samlar damm. Sminkbordet är överfullt med allt annat än smink. Krimskrams och diverse oöppnade räkningar. Garderoben är full av kläder jag inte använder, alla på fel plats. Spegeln hänger inte på väggen, den ramlade ner för några veckor sedan och står fortfarande lutad mot väggen. Jag brukar sitta framför den på morgonen och platta mitt orangeblekta hår. Jag har slutat borsta det på morgonen, sitter bara där bland allt grått damm och plattar det, sminkar mig och dricker en kopp te. Försöker vakna, försöker finna motivationen och inspirationen att faktiskt göra något vettigt. Jag har varken ork eller lust att ta tag i det jag borde. Vinterdeppresion? Eller bara framtidsångest? Both, both it is. Mörker och kyla är inte mysigt längre. Jag glömmer vantar och termosmugg på bänken innanför dörren när jag tjugominuter senare måste rusa till bussen. Börjar gråta när jag inser mitt misstag, jag klarar knappt min morgon utan min tekopp. Helvete, bussen är full och jag får stå upp. Lektionerna segar sig fram, lite vardagstrams och skvaller i korridorerna, trötta ansikten och suckar från varje hörn. Det är inte bara jag som är trött, och motivationslös. Som tur är, är jag inte ensam.  Vi alla vill åka till värmen så snabbt vi kan, fly kylan och frusna händer.


-

Just so you know,


Gib mir mehr!

 

Blev kär i dessa Blazers från Weekday idag när jag strosade på stan med Niklas. 
Damn. Gillar inte att vara fattig-student. Nein, nein, nein.


Like an Alien in me.

Hej! Efter att ha återhämtat krafterna från torsdagens äventyr har jag spenderat resten av helgen med Linnéa. Vi har gått långpromenad och snackat tomglish, druckit världens godaste chocholate chip cream drink från Starbucks, den gav mig vingar! Jag har aldrig smakat något så himelskt. Vi tog oss vidare till bion och såg en asbra film, The Rum Diary, med Johnny Depp! Mycket rolig, och miljöerna gjorde mig bara ännu mer angelägen att åka till värmen snart. Efter det åkte vi hem och gjorde te, tittade på film, men så trött som jag var så somnade jag långt innan filmen var slut. Och Linnéa med tillslut. Vi kollade klart på filmen imorse, med frukost i sängen. Training Day (Toms favoritfilm, och vi förstår varför, gangsta!) Den var faktiskt sjukt bra! Resten av dagen har jag bara sovit, haha. Tack för helgen Alien, puss ♥

Vi dör aldrig ut, ni bär oss in i evigheten

 


Och så ramla vi in i en taxi.


Bild: Tilda

Living on the edge osv. 118-dagarsfesten. Det var roligt, det var prinsesslockar, rosaskimrigt rus och ölflaskor lite överallt. Det var skrattigt och snurrigt och förbannat askul. Tills det blev kaos. Det blev för snurrigt och efter att ha kännt världen snurra ett par tusen varv satte jag mig ner i snön för att andas, ett, två, tre, en främling kom med vatten och någon klappade mig på axeln. Kräkreflex och sen satt jag inne på en toalett och upp kom kvällens söta drycker, och blod. Någon ville ringa en ambulans men jag sa bestämt att jag bodde vid sjukhuset och att jag bara ville hem. My kom, och gick. Mina saker försvann och några snälla personer var helt underbart hjälpsamma, tack kära ni. Jag vet inte vad ni heter, men tack i alla fall! Vi ramlade till hållplatsen, 22 minuter kvar. Ringde Julia - ta en taxi! My hade svårt att förstå telefonen, just det, riktnummer! Ramlar in i taxibilen och kommer hem tillslut. Fyllefrossa. Försöka att hålla mig vaken tills jag blir varm nog. Prata om världens vidunder och allt mellan himmel och jord.

- Jasså, du har fikat med Joel? Var det sista jag hörde henne säga innan jag däckade.

RSS 2.0